06-05-2007

Die willen we niet

Op dezelfde dag dat we de L200 kochten en ik een Aso-camper uit de modder trok kwam er ook nog eens een pick-up met camper-afzet-unit naast ons huis staan. Wim, onze baas, was helemaal opgewonden de keuken in komen rennen om ons te waarschuwen. Zoiets was nog niet vaak op de camping gesignaleerd.
Nu bleek de eigenaar een niet zo heel toeschietelijke pietlut te zijn maar we kregen toch wel een paar woorden uit hem getrokken. Doordat hij een LandRover Defender heeft met dubbele cabine stond de unit nogal hoog en ver naar achteren op de auto. Het geheel stond een beetje achterover gezakt in de grijze lucht te turen. Nee, niet ons ideaal.
Ik denk dat als wij ons camperding gevonden hebben het er veel frisser bij zal staan. Wel leuk dat we het nu eens in levende lijve hebben kunnen zien hoe het oogt.
Morgen gaan we een unit bekijken bij Nyons. Het is een BiMobil. Die heeft de deur aan de zijkant en de hele achterkant kan open. Het nadeel is dat de hele laadbak van onze auto er af zal moeten om de unit er op te krijgen. Je hebt dan wel een hele vlakke vloer met veel meer bergruimte dan een model die in de laadbak komt te staan. We zijn benieuwd.

Geen opmerkingen: