07-05-2007

Wat een leuk ding, maar..

Bimobil unit, 7000€

Ja, de BiMobil is een leuke camper-unit. En waarom? Omdat ie vanachteren helemaal open kan. Dat geeft een heel prettig ruim gevoel, anders zit je toch maar erg binnen.
En waarom wordt het um niet? Er is nogal veel aan op- en weggeschilderd en gesmeerd. De eigenaar wilde er eens mooi mee voor de dag komen en had daarom heden ochtend de stoute verfkwast eens ter hand genomen. Doucheruimte tot aan kniehoogte lekker in de grondverf gerold en de binnenkant van de hele camper eens flink in de stuctuurverf gesmeerd. Er viel dus helemaal niet meer te kontroleren of er ergens een lek zat, want alle verdachte hoekjes waren sinds een paar uur weer lekker "fris". Voor het gemak had Koos Koets er ook maar een heel raam uitgehaald en netjes dicht gemaakt met een plaatje aluminium. Komt daar ook geen water meer door.

De elektrische installatie deed ook vermoeden dat je er echt een hele leuke hobby van zou kunnen maken. Ik ben niet zo handig met elektra en dat wil ik ook zo houden.
En dan werd er voor deze 20 jaar oude duitse, nicht so gründliche absetzwohnung, ook nog eens zeveneneenhalfduizend euro gevraagd. Er viel wel over de prijs te praten maar wij zoeken verder.
De terugreis was verrassendend leuk. TomTom en ik zaten weer eens op één lijn en wel de kortste naar huis en dat was zeker niet de snelste. Hanke dacht dat we op een wandelpad waren beland, maar ik geloof niet dat het daar zo makkelijk was om te wandelen. Nee, het was echt een pad voor de 4x4. Wat een pret!

Posted by Picasa

Geen opmerkingen: