03-12-2007

Weer Aalsmeer..


Helemaal tegen Hanke's zin konden we de pup die naar Canada verscheept moest worden achterlaten bij het dierenhotel op Schiphol. Normaal zou ze daar tot het allerlaatst bij blijven, maar in dit geval was het allemaal al helemaal georganiseerd en blijken de mensen het al vaker aan de hand te hebben gehad. Sterker nog, het is hun dagelijks werk. Op uitdrukkelijk verzoek van Hanke krijgt hij geen eten meer voor vertrek, dat zou kotsen worden. Ok, we zijn dus met een kwartiertje weer vertrokken.

Verder de hele dag in Aalsmeer gebleven en aan het eind van de dag richting het zuiden gereden om morgen bij Robo afzetunits eens te kijken of er wellicht een betere oplossing is voor ons BeKa schommelprobleem. Het rijden is ondanks het nieuwe onderstel nog steeds een ramp. We willen nu een andere unit en Robo heeft die dingen. Vanavond hebben we voor de deur van Robo lekkere Porugese aardappels gebakken met een schitzel van C1000. Erg lekker.
De pleepot is voor het eerst vol en die ga ik maar eens proberen ergens illegaal in de sloot te kieperen. Lijkt een misdaad maar dat valt mee, alles is helemaal biologisch afbreekbaar en als het toch niet goed voor het milieu is dan is het in ieder geval niet mijn schuld, het staat echt duidelijk op de verpakking.

Groeten Ewald

Geen opmerkingen: